Tennislessen bij TC Rodhe

Begin je net met tennissen of wil je je niveau eens bijspijkeren? Dan kun je bij onze tennisleraren terecht. Bij TC Rodhe hebben we twee vaste tennisleraren: Don en Gerard. Don geeft zowel aan junioren en senioren les, Gerard alleen aan senioren. Je bent vrij om zelf te kiezen bij wie je graag tennislessen volgt. Hieronder een korte introductie van Gerard en Don.

Don Mulders

Don verzorgt al heel wat jaren vol enthousiasme de trainingen bij TC Rodhe voor zowel de junioren als de senioren. Na het behalen van zijn licentie op het CIOS in Sittard is Don aan de slag gegaan als trainer bij TC Rodhe. Don is ook in het bezit van licentie Tenniskids. Tenniskids is een drie fase lesprogramma dat gericht werkt aan het spelplezier en het opdoen van vaardigheden voor de allerjongste jeugdleden.   Ook voor de senioren lessen worden, door middel van applicatie cursussen en workshops, de trainingsmethoden “up to date” gehouden. Senioren kunnen zich alleen of in groepen aanmelden. Wil je meer weten over de tennislessen van Don? Stuur een mail naar [email protected] of bel 06-22366622.                

Gerard Bastiaans

Wil je je tennisprestaties verhogen en je spel naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Gerard aan het juiste adres. Gerard verzorgt al heel wat jaren trainingen bij TC Rodhe, uitsluitend aan senioren. Gerard is sinds 1989 gediplomeerd tennisleraar en werkte niet alleen in de regio maar ook in Viersen en Dubai. Zijn hart lag altijd bij TC Rodhe en daar is hij nog steeds actief. Wil je meer weten over de tennislessen van Gerard? Stuur een mail naar [email protected] of bel 06-41376003.          

Robert Hesen

Robert geeft tennistraining sinds 2009 en is in het bezit van zowel een A- als B-licentie. Dat houdt in dat hij gecertificeerd is om training en coaching te verzorgen tot en met niveau 2. In 2012 richtte hij samen met Tom Maassen Personal Tennis op: een tennisschool die bij zo’n twintig verenigingen, tussen Oost-Brabant en Midden-Limburg, training heeft gegeven. Robert besloot om per 1 januari 2019 te stoppen met de tennisschool, zodat hij zich kon richten op het geven van individuele training en coaching (zowel jeugd als senioren) en groepstraining aan gemotiveerde spelers. Zodoende geeft vanaf september-2020 op de donderdagavond tennisles bij onze vereniging. Wil je meer weten of de tennislessen van Robert Hesen, stuur dan een mail naar [email protected] of bel 06-30150260.