TC Rodhe levert dit jaar het Jeugdboerengezelschap voor Jeugdvastelaovesvereniging de Hazekeutel

08 januari 2024


Tennisvereniging TC Rodhe heeft de eer om dit jaar het jeugdboerengezelschap te verzorgen voor Jeugdvastelaovesvereniging de Hazekeutel. Op zondagmiddag 6 januari maakte dit enthousiaste gezelschap zijn debuut tijdens de jeugdzitting in Schouwburg Venray.

Dit jaar heeft TC Rodhe de bijzondere rol van hofleverancier mogen vervullen voor het Jeugdboerengezelschap van de KienderboΓ«rebrulleft, georganiseerd door Vastelaovesvereniging d'n Hazekeutel in Venray. Het gezelschap bestaat uit zes jeugdleden van TC Rodhe. Na een maandenlange geheim voorbereiding konden ze zich gisteren presenteren. 

Het jeugdboerengezelschap wordt gevormd door:

  • Bruid: Elisa Werkman (dochter van Michel en Jessica)
  • Bruidegom: Xam Claessens (zoon van Ilse en Wilbert)
  • Opperboer: Joris Versleijen (zoon van Roy en Loes)
  • Bruidsjonker: Lucas Emons (zoon van Marcel en Marly)
  • Getuige: Noa Creemers (zoon van Nadine en Roel)
  • Getuige: Fenne Vullings (dochter van Jules en Monique)


TC Rodhe is bijzonder trots op het jeugdboerengezelschap en hun deelname aan dit prachtige Vastelaoves evenement. Deze betrokkenheid toont de veelzijdigheid en talenten van onze jeugdleden en benadrukt de sterke band tussen TC Rodhe en de gemeenschap van Venray.

π˜‰π˜°π˜¦π˜³π˜¬π˜¦π˜΄ 𝘦𝘯 𝘣𝘰𝘦𝘳π˜ͺ𝘯𝘯𝘦𝘬𝘦𝘴 𝘭𝘰́𝘡 π˜°Μ€π˜Έ 𝘒𝘦𝘨𝘦 𝘨𝘒𝘰𝘯! π˜”π˜ͺ𝘡 𝘷𝘒𝘴𝘡𝘦𝘭𝘒𝘰𝘷𝘦𝘯π˜₯ 𝘻π˜ͺ𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘦𝘫 𝘩π˜ͺΔ“π˜³ 𝘯π˜ͺ𝘦 𝘸𝘦𝘨 𝘡𝘦 𝘴𝘭𝘒𝘰𝘯.

Wij wensen het gezelschap een fantastische vastelaovend! πŸ₯°

Nieuwscategorieën