Schrijf je team nu in voor het Complot Team Toernooi!

03 juli 2024


Op 24 augustus staan de banen van TC Rodhe weer volledig in het teken van het Complot Team Toernooi en gaan we er weer een sportief en gezellig toernooi van maken!

Het Complot Toernooi is zoals de naam al zegt een teamtoernooi. In pouleverband wordt er tegen andere teams een dames dubbel, heren dubbel en 2 mixed dubbels gespeeld per wedstrijdronde. Een team dient minimaal uit 6 deelnemers te bestaan, 3 dames en 3 heren, maar meer mag altijd.

Ook voor Zomerchallengers is dit toernooi de uitgelezen kans om met je vrienden/vriendinnen of trainingsgroep mee te doen. Er wordt namelijk op speelsterkte A (niveau 5/6) of B (niveau 7/8) ingedeeld.

Wedstrijden
De wedstrijden vinden plaats op zaterdag tussen 9.00 uur en 19.00 uur.

Jij bent er toch ook bij?!
Buiten een gegarandeerd gezellig weekend maak je als team ook nog eens kans op een aantal spetterende prijzen die door de hoofdsponsor Complot beschikbaar worden gesteld. Uiteraard staat het vrij om ook als niet-deelnemer een kijkje te komen nemen bij de fantastische partijen die er gespeeld worden.

Inschrijfgeld is 15 euro p.p. Op zaterdag wordt er een lunch verzorgd en het toernooi wordt dit jaar afgesloten met een heerlijke hap met een Grieks tintje. Daarna gaan we de kantine omtoveren en gaan we er een waar TC Rodhos feestje van maken en waan je jezelf in Griekse sferen!

Vol = vol
De eerste teams hebben zich al aangemeld. En als je graag mee wil doen, ga zo snel mogelijk een team vormen en meld je aan. Er zijn namelijk maar beperkte plaatsen en vol is vol!

Schrijf je nu in via: [email protected] onder vermelding van naam, teamnaam en speelsterkte A of B.

Inschrijving sluit zondag 18 augustus 23:59 uur.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Nieuwscategorieën