Robert Hesen nieuwe aanvulling Trainersgilde TC Rodhe!

09 juli 2020


Beste Rodhenaren,

We hebben goed trainersnieuws, vanaf september gaat Robert Hesen aan de slag als trainer van TC Rodhe!
Iets meer dan een maand geleden deed de kans zich voor, Robert wilde iets structureels bijdragen aan een vereniging waarbij zijn focus ligt bij het helpen van actieve toernooispelers naar het volgende niveau.

Hij is beschikbaar op de donderdag avond, hetgeen perfect past binnen onze vereniging, aangezien Don op deze avond geen les geeft en vanaf september waar we weer iets meer capaciteit hebben.
Robert heeft speelsterkte 2 in het enkelspel en 3 in het dubbelspel, geeft al jaren op verschillende verenigingen les, speelt al jaren mee met de Rodheo Open en speelt Najaarscompetitie bij onze vereniging. In de bijlage vinden jullie meer informatie over Robert en contactinformatie over de lessen.

Toen de kans zich voordeed en het bleek in ons plaatje te passen hebben we als bestuur met de trainers overlegt. We waren er allemaal unaniem over eens dat het een goede aanvulling is op ons bestaande aanbod. 
Robert kent de vereniging, al redelijk wat leden en is een perfecte aanvulling op onze huidige trainers Don en Gerard.

Don en Gerard blijven de lessen verzorgen die ze nu geven, Don junioren en senioren, Gerard gericht op senioren en Zomerchallengers, Robert gaat zich richten op onze actieve spelers die de volgende stap willen maken.

Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar Robert [email protected]

We zijn blij dat we jullie weer iets extra's kunnen bieden als toevoeging op onze 2 toppers Don en Gerard.
Laten we samen Robert verwelkomen op onze mooie vereniging!

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur

Introductie Robert Hesen.docx

Nieuwscategorieën