Inschrijving Clubkampioenschappen geopend tot en met 24 augustus!

17 augustus 2021


Beste Rodhenaren,  

De inschrijving voor de clubkampioenschappen 2021 is geopend. Na de zeer succesvolle clubkampioenschappen van vorig jaar, willen we er dit jaar weer een geweldige editie van maken. Laat jij je dit jaar kronen tot clubkampioen? Schrijf je in en doe mee!  

De TC Rodhe clubkampioenschappen 2021 worden gespeeld van zaterdag 4 september t/m zondag 19 september. Er wordt gespeeld volgens de regels en richtlijnen van de KNLTB en het RIVM. Inschrijven kan voor maximaal 3 categorieën. De inschrijving sluit op dinsdag 24 augustus om 23:59 uur. Inschrijven kan via je account op mijnknltb.toernooi.nl of door onderstaande link te gebruiken.  

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/E00494B4-F121-400B-ABBC-1806ECAE9466  

Deelname van de clubkampioenschappen staat open voor alle junior- en seniorleden van TC Rodhe. Juniorleden in de categorie Rood/Oranje zijn automatisch ingeschreven en dienen zich af te melden bij de jeugdcommissie indien zij niet mee kunnen doen. Juniorleden in de categorie Groen en Geel schrijven zich net als alle seniorleden in via mijnknltb.toernooi.nl.  

Verhinderingen
Je kunt verhinderingen opgeven. In principe gaan we uit van maximaal 2 verhinderingen per week. Houd hierbij rekening met de verhinderingen van je partner. In het finaleweekend verwachten wij dat je maximaal beschikbaar bent en worden verhinderingen in principe niet geaccepteerd.  

Speel je competitie, geef dit dan ook op als verhindering en vermeld dit in de notities bij inschrijving. Met deelname aan de competitie wordt in de planning rekening gehouden. Ook in het finaleweekend.  

Speel je in de week voorafgaande aan de clubkampioenschappen een toernooi, zet dan een vinkje bij het daarvoor bestemde veld bij inschrijving en vermeld dit dan ook in de notities bij inschrijving.  

Heeft jouw dubbelpartner een verhindering, maar kun jij die dag wel. Vul dan zelf geen verhindering in, zodat deze verhindering niet van invloed is op jouw wedstrijden in andere categorieën.   Heb je vragen over deelname aan de clubkampioenschappen? Neem dan contact op met Pim Oude Elferink ([email protected]).  

We rekenen op jullie deelname en zien jullie inschrijvingen met belangstelling tegemoet!  

Sportieve groet,
De Technische Commissie 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 478 588 453

Address

Paul Burgmanstraat 10
5804 BC Venray