Doe Mee met het Spinesport Rodheo Open: Het Dubbeltoernooi van het Jaar

27 februari 2024


Het is Weer Zover: Spinesport Rodheo Open Dubbeltoernooi

Het tennisjaar is nauwelijks begonnen of het hoogtepunt staat alweer voor de deur: het Spinesport Rodheo Open. Dit toernooi, bekend om zijn sportieve uitdaging en de goede sfeer, nodigt alle tennisliefhebbers uit om de krachten te meten op onze banen. Van 16 tot en met 24 maart hebben we een volle week tennisplezier op het programma staan, waarbij zowel ervaren spelers als beginners welkom zijn om deel te nemen.

Belangrijke Data: 
De inschrijving is geopend tot 10 maart. Wees er dus op tijd bij om je plek te verzekeren voor dit unieke evenement. Samen maken we er niet alleen een spannende competitie van, maar ook een week vol gezelligheid en sportiviteit.

Inschrijven doe je zo:
Bezoek onze inschrijfpagina via https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/5331B0A8-7E2C-4444-9381-E2B33D812E87 om je in te schrijven en meer informatie te vinden over het toernooi. Of je nu komt voor de sportieve uitdaging of voor de gezelligheid, het Spinesport Rodheo Open heeft voor ieder wat wils.

Een Uitnodiging aan Alle Tennisfans  
Ongeacht je ervaring of niveau, we nodigen je uit om deel te nemen aan ons toernooi. Het is de perfecte gelegenheid om in een ontspannen sfeer te genieten van het spel, nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van onze tennisgemeenschap. Mis deze kans niet om deel te nemen aan het leukste dubbeltoernooi van de regio. Laten we er samen een onvergetelijke week van maken.

Met vriendelijke groet,

De Organisatie van het Spinesport Rodheo Open

Nieuwscategorieën