Corona Update 23-Mei: Senioren mogen dubbelen, maar let op de afstand!

24 mei 2020

Beste Rodhenaren,

De gemeente heeft toestemming gegeven dat we vanaf vandaag 23-mei weer mogen dubbelen!
Het is dan ook weer mogelijk om via het afhangbord een dubbelspel af te hangen.

Natuurlijk moeten we met zijn allen de Corona richtlijnen blijven volgen en elkaar erop aanspreken als dit niet het geval is. Als we ons hier niet aan kunnen houden moeten we misschien weer terugstappen naar alleen het enkelspel, dus laten we dit met zijn allen proberen te voorkomen.

Onderstaand vinden jullie de richtlijnen, posters op het park geven ook alle richtlijnen aan:

- Houdt 1.5 Meter afstand, ga niet samen op het bankje zitten, geef geen high fives, schud geen handen, als je met elkaar praat doe het op afstand en als je wisselt van kant doe het bij voorkeur met de klok mee zodat je niet met elkaar in contact komt.
- 1e reservering moet digitaal en op afstand gemaakt worden (KNLTB Clubapp of via mijn club www.tcrodhe.nl) zodat niet teveel leden tegelijkertijd op het park aanwezig zijn, mocht na je reservering een baan vrij zijn kan je die via het afhangbord in de hal reserveren.
- Voor een dubbelspel kun je reserveren voor 60 minuten, je kan 2 dagen van te voren reserveren en je kan maximaal 1 digitale reservering per dag maken.
- Maximaal 2 personen tegelijkertijd in de hal.
- Blijf na het tennissen niet op het park hangen en ga gelijk naar huis.
- Was je handen voordat je naar het park komt.

Zoals aangegeven moeten we ons echt aan het bovenstaande houden, spreek elkaar erop aan als dit niet gebeurd, zodat we naast enkelen ook lekker kunnen blijven dubbelen!

Geniet ervan!

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 478 588 453

Address

Paul Burgmanstraat 10
5804 BC Venray