Clubkampioenschappen: 2 t/m 17 september

05 juli 2023


De inschrijving voor de clubkampioenschappen 2023 is geopend. Na de zeer succesvolle clubkampioenschappen van de afgelopen jaren, willen we er dit jaar weer een geweldige editie van maken. Laat jij je dit jaar kronen tot clubkampioen? Schrijf je in en doe mee!  

De TC Rodhe clubkampioenschappen 2023 worden gespeeld van zaterdag 2 september t/m zondag 17 september. Er wordt gespeeld volgens de regels en richtlijnen van de KNLTB. Inschrijven kan voor maximaal 3 categorie├źn. De inschrijving sluit op woensdag 23 augustus om 23:59 uur.

Inschrijven kan via je account op mijnknltb.toernooi.nl of door onderstaande link te gebruiken.  

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/3DDB0FA8-802E-4BBD-A2BF-5240E4F35BC8  

Deelname van de clubkampioenschappen staat open voor alle junior- en seniorleden van TC Rodhe. Juniorleden in de categorie Rood/Oranje zijn automatisch ingeschreven en dienen zich af te melden bij de jeugdcommissie indien zij niet mee kunnen doen. Juniorleden in de categorie Groen en Geel schrijven zich net als alle seniorleden in via mijnknltb.toernooi.nl voor zowel het enkel- als het dubbelspel.  

Verhinderingen
Je kunt verhinderingen opgeven. In principe gaan we uit van maximaal 2 verhinderingen per week. Houd hierbij rekening met de verhinderingen van je partner. In het finaleweekend verwachten wij dat je maximaal beschikbaar bent en worden verhinderingen in principe niet geaccepteerd. Tevens dien je bij grote inschrijving rekening te houden met het spelen van poulewedstrijden in de 1e week en de vervolgrondes in de 2e week.  

Speel je competitie, geef dit dan ook op als verhindering en vermeld dit in de notities bij inschrijving. Met deelname aan de competitie wordt in de planning rekening gehouden. Ook in het finaleweekend.  

Speel je in de week voorafgaande aan de clubkampioenschappen een toernooi, zet dan een vinkje bij het daarvoor bestemde veld bij inschrijving en vermeld dit dan ook in de notities bij inschrijving.  

Heeft jouw dubbelpartner een verhindering, maar kun jij die dag wel. Vul dan zelf geen verhindering in, zodat deze verhindering niet van invloed is op jouw wedstrijden in andere categorie├źn.  

Heb je vragen over deelname aan de clubkampioenschappen? Neem dan contact op met Pim Oude Elferink.  

We rekenen op jullie deelname en zien jullie inschrijvingen met belangstelling tegemoet!  

Sportieve groet,
De Technische Commissie

Nieuwscategorieën