Aankondiging Trainerswissel - Rodhe Jubileum 45-Jaar 7-Sep 20:00

26 juni 2024


Na de aankondiging dat Don aan de deeltijdopleiding PABO ging studeren, hing het al een tijdje in de lucht, maar nu is de kogel dan toch echt door de kerk. Na 29 jaar stopt Don met het geven van tennisles, zodat hij zijn nieuwe passie als leraar in het onderwijs kan gaan uitvoeren. Don is een trainer met hart en passie voor TC Rodhe, die 29 jaar met enorm veel enthousiasme ons allemaal gelukkiger heeft gemaakt, zowel op als naast de baan.

Don is een echte Rodhenaar, waarbij zijn eigen kernwaarden perfect aansloten bij die van onze vereniging: het verbinden van mensen door tennis en hen actief laten zijn met een grote focus op plezier. Don heeft ons enorm geholpen met de ontwikkeling van onze club. We gaan Don als vereniging echt missen, al zal hij altijd verbonden blijven met de vereniging. Don zal in september zijn laatste tennislessen geven.

Als vereniging willen we van Don passend afscheid nemen en samen terugkijken op de afgelopen 29 enerverende jaren. Dit willen we doen tijdens ons 45-jarig jubileumfeest op zaterdag 7 september vanaf 20:00 uur. De aankondiging volgt binnenkort, maar zet het alvast in je agenda.

We zijn als vereniging de afgelopen twee jaar bezig geweest met de transitie van Don naar Personal Tennis Padel (PTP). Bart heeft namens PTP de afgelopen twee jaar tennislessen op de woensdagen en donderdagen verzorgd, tot grote tevredenheid van onze commissies en cursisten. Mede hierdoor en het feit dat de kernwaarden van PTP naadloos aansluiten bij de visie van Don en die van TC Rodhe (verbinden, activiteit en gezelligheid), is de samenwerking vanuit alle partijen erg goed bevallen.

Daarom hebben we samen met PTP de afspraak gemaakt dat Personal Tennis de lessen van Don gaat overnemen en daarbij de partij wordt die samen met Gerard de tennislessen op onze club gaat verzorgen. Meer informatie over PTP en de trainingen voor het najaar volgt later deze week in een separate aankondiging via mail en de website.

We zijn in ieder geval erg blij met de samenwerking die we samen aangaan en kijken vooruit naar de toekomst. Zet 7 september om 20:00 uur in je agenda, dan danken we Don met een goed afscheidsfeest en vieren we ons 45-jarig jubileum.

Mochten er vragen zijn, kun je deze altijd stellen door een mail te sturen naar [email protected], [email protected] of [email protected].

Nieuwscategorieën