6de editie Jeeco Team Toernooi bij TC Rodhe

10 juli 2019


Dit jaar in het weekend van 23 en 24 augustus vind de 6de editie van het Jeeco Team Toernooi plaats. Het toernooi is inmiddels wel een begrip geworden in de regio. Steeds meer teams schrijven zich in, en  deze teams komen van steeds meer omliggend tennisverenigingen. Dat is mooi want hierdoor blijft het toernooi bestaan.

Het Jeeco Team toernooi is een soort van gelijk toernooi als het Venray Open van vroeger, waarbij ook in team verband wordt gespeeld tegen andere teams, met als duidelijk verschil dat het niet meer over meerdere dagen plaatsvindt, maar alleen op vrijdag avond en zaterdag de gehele dag.

Vanaf het eerste jaar is Jeeco Atelier de hoofdsponsor van het toernooi en meteen vanaf dit eerste moment heeft de organisatie niet mogen klagen wat betreft de aanmeldingen. Het Jeeco Team toernooi is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toernooi waaraan maar liefst maximaal 18 teams kunnen deelnemen!

Het Jeeco toernooi is zoals de naam al zegt een team toernooi waarbij in pouleverband tegen andere teams wordt gespeeld. Per team wordt er een dames dubbel, heren dubbel en 2 mixed dubbel gespeeld per wedstrijd ronde.

Een team dient bij voorkeur te bestaan uit 3 dames en 3 heren, maar minimaal 2 heren en 2 dames. De indeling gebeurd aan de hand van de actuele ranking, het gemiddelde van het team genomen.

Mocht je geen team hebben en toch mee willen doen, meldt je dan ook aan via [email protected] en wellicht kan de organisatie je bij een team plaatsen of kan er met de individuele opgaves 1 team gevormd worden.

Wedstrijden

De wedstrijden vinden vrijdagavond tussen 18.30 uur en 22.30 uur plaats en  zaterdag tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Je dient beide speeldagen beschikbaar te zijn. Op zaterdag wordt er een lunch verzorgd en het toernooi wordt met een heerlijke vette hap afgesloten.

Jij bent er toch ook bij?!

Buiten een gegarandeerd gezellig weekend maak je als team ook nog eens kans op een aantal spetterende prijzen die door de hoofdsponsor Jeeco Atelier beschikbaar worden gesteld. Uiteraard staat het vrij om als niet deelnemer een kijkje te komen nemen op het park naar de fantastische partijen die er gespeeld worden! Schrijf je nu in via deze link

Inschrijving sluit zaterdag 10 augustus 23:59 uur.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar [email protected]

JEECO TEAM TOERNOOI 2019.pdf

Categorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 478 588 453

Address

Paul Burgmanstraat 10
5804 BC Venray