Wintercompetitie

30 november 2021


Beste Rodhenaren,

De winter staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor onze interne wintercompetitie! De inschrijvingen zijn dan ook vanaf vandaag geopend.  
Je kunt je individueel opgeven of als team in de onderdelen GD/HD/DD. Dus vind je het leuk om in de wintermaanden ook lekker door te tennissen? Schrijf je dan nu in!

Je zult samen met je team spelen op de zaterdagavonden. We starten op zaterdag 8 januari 2022 en eindigen op zaterdag 19 februari 2022. We beginnen tussen 18.00/18.30 uur met het spelen van de wedstrijden.

Elk team dient een grootte van minimaal vier (bij GD twee heren en twee dames minimaal) personen te hebben. Meer teamleden mag natuurlijk ook, in dat geval kunnen de teamleden onderling een verdeling maken wat betreft het spelen van de wedstrijden. De kosten voor de inschrijving per team zijn 30,- euro. Heb je al een team? Dan kun je je inschrijven via www.toernooi.nl. Wil je graag meedoen maar heb je nog geen team? Stuur dan een mail naar [email protected] voor je individuele inschrijving.

Mocht je nog vragen hebben, laat het vooral weten via [email protected].

Sportieve groet,

De Recreatiecommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 478 588 453

Address

Paul Burgmanstraat 10
5804 BC Venray

KVK-nummer

40165109