Schrijf je in voor het Summer Patatas Bravas Toernooi en het Ouder Junior Toernooi op 4 en 5 juli!

11 juni 2020


Beste Rodhenaren,

Vanaf 1 juli worden de maatregelen met betrekking tot het Corona Virus naar alle waarschijnlijkheid verder versoepelt.

Zo mag vanaf 1 juli ons mooie clubhuis weer open en mogen we weer 'interne' activiteiten organiseren tot en met 100 personen, mits rekening wordt gehouden met de overige RIVM richtlijnen.

We hebben elkaar de afgelopen tijd erg moeten missen en daarom willen we gelijk goed van start gaan in het weekend van 4 en 5 juli.

Op zaterdag 4 juli organiseren we het Summer-Patatas-Bravas Toernooi voor alle senior leden, dus ook Zomerchallengers zeker meedoen!
Er worden vanaf 14:00 (afhankelijk van aantal deelnemers), in verschillende rondes wedstrijdjes gespeeld. De recreatie commissie zorgt ervoor dat er een leuke indeling wordt gemaakt!

Op zondag 5 juli organiseren we het ouder-junior toernooi, waarbij een junior samen met een senior een koppel vormt en slechts 1 van de 2 lid hoeft te zijn van te vereniging. 
De dag start rond 11:00.

Lijkt het je leuk om mee te doen met 1 of beide activiteiten schrijf je dan voor 28 juni in door je naam, speelsterkte en eventueel partner voor het ouder junior toernooi door te sturen naar [email protected] 

We willen er samen een mooi weekend van maken op 1,5 Meter!

Met vriendelijke groet,
De Recreatie Commissie

Nieuwscategorieën