Corona Update: Kantine open vanaf 1 juli, Maistoernooi gaat door!

29 juni 2020

Beste Rodhenaren,

Naar aanleiding van verdere versoepelingen die afgelopen week door de regering bekent zijn gemaakt omtrent het Coronavirus hebben we zeer goed nieuws!

De kantine mag weer open vanaf 1 juli, het Maistoernooi, het Jeeco Teamtoernooi en de Clubkampioenschappen die voor augustus en september op de planning staan gaan door!

Afhangen op afstand blijft voorlopig gehandhaafd en in verband met de drukte is ook besloten om het racketwisselen in ieder geval uit te stellen tot en met eind september, zodat er genoeg ruimte blijft om vrij te tennissen.

Onderstaand vinden jullie verdere informatie omtrent het openstellen van de kantine en het Maistoernooi!

Kantine:
- Er moet natuurlijk nog steeds rekening gehouden worden met de 1,5 meter, er zullen dan ook minder stoelen / barkrukken in de kantine staan dan jullie normaal gewend zijn.
- De kantine is gewoon geopend van maandag tot en met donderdag, de horeca commissie is aan het kijken om ook leden voor de vrijdagen in te delen. Tijdens activiteiten in de weekenden is de kantine natuurlijk ook open! Mocht er geen bardienst zijn stuur een mailtje naar [email protected] dan kunnen we het in ieder geval in kaart brengen en het bij degene die ingepland stond aangeven.
- Verplaats de stoelen niet, laat ze dus aan de tafels staan.
- We gaan vanaf 1 juli over op betaling met PIN of via de KNLTB Pas, contant betalen is dus niet meer mogelijk. De KNLTB pas kan aan de bar opgewaardeerd worden.

Maistoernooi:
Het Maistoernooi is ons jaarlijks terugkomend officieel KNLTB toernooi, het toernooi wordt georganiseerd van 1 tot en met 9 augustus. Het toernooi is opengesteld voor alle 17+ leden van Rodhe, maar ook andere verenigingen. Het zal 1 van de eerste officiƫle toernooien zijn sinds deze door het Coronavirus midden maart niet meer waren toegestaan.
Het toernooi is voor alle niveaus dus ook Zomerchallengers schrijf je in en speel je eerste wedstrijden!
Inschrijven kan via de onderstaande link:
https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=B4F27E75-BCC5-44C8-B3B1-7E0C204EF566

Naast het Maistoernooi betekent dit ook dat het Jeeco Team Toernooi een weekendtoernooi eind augustus en onze Clubkampioenschappen in september doorgaan.
Meer informatie hierover volgt!

We hopen jullie allemaal aankomend weekend te zien tijdens ons Patatas Bravas Weekend, laten we ons houden aan de 1,5 meter afstand en dan gaan we samen zoveel mogelijk genieten!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

 

Nieuwscategorieën