Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
27 mei TennisLadder TC Rodhe
7 jun. Lid worden van TC Rodhe?
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
2016 Clubkampioenschappen  289.JPG
2016 Clubkampioenschappen  288.JPG
2016 Clubkampioenschappen  287.JPG
Meest recente foto's
Ook deze actie mooi Rodhe!
 Bram Essers  Nieuws  5x gelezen

Op zaterdag 22 oktober j.l. hebben Frans de Vilder, Martien Houwen, Olaf Duisters en Martina Bovee meegedaan aan de opschoonactie. In het buitengebied van Oirlo en Castenray hebben wij een aantal uren zwerfvuil opgeruimd onder leiding van de NLW. Het weer was goed, de stemming opperbest en we kregen ook nog een lunchpakket, kortom: een leuke middag nuttig besteed voor de gemeenschap en voor TC Rodhe.

donderdag 8 december 2016, 20:06 uur
KNLTB Voorjaarscompetitie voor de jeugd
 Bram Essers  Jeugd  43x gelezen
Hallo juniorleden, ouders & verzorgers. De wintercompetitie is amper begonnen, maar toch willen wij graag het volgende al onder jullie aandacht brengen: namelijk de KNLTB Voorjaarscompetitie voor de jeugd!  Deze competitie is voor jeugdleden die met gele bal op groot veld spelen. Dus NIET voor rood/oranje/groen. Heb je zin om mee te doen schrijf je dan in vóór 25 november 2016. Je kunt hiervoor het onderstaande online inschrijfformulier gebruiken.


Formulieren
Jeugd voorjaar geel KNLTB
dinsdag 8 november 2016, 21:20 uur
Custers Maascourt Open 2017
 Bram Essers  Regionale Toernooien  42x gelezen

De inschrijving voor het Custers Maascourt Open 2017 te Venray is geopend. Er wordt gespeeld in categorieen 2 t/m 8 (HD, DD, GD), in de periode van 2 tot en met 8 januari 2017. Je kunt je inschrijven via onderstaande link. De inschrijving sluit maandag 26 december 2016.

Formulieren

Inschrijven via Toernooi.nl

donderdag 3 november 2016, 18:40 uur
Voorjaarscompetitie 2017
 Bram Essers  Competities  71x gelezen
Het is vanaf heden weer mogelijk om je in te schrijven voor de Voorjaarscompetitie 2017. Dit jaar biedt de KNLTB 'Competitie Nieuwe Stijl' aan, dit zijn nieuwe competitie vormen o.a. voor beginnende tennissers en hen die niet een hele zaterdag of zondag kwijt willen zijn om competitie te tennissen. In deze competities wordt volgens de regels compact spelen gespeeld. Raadpleeg voor meer informatie over compact spelen de website van de KNLTB.

De nieuwe competities die wij als vereniging aanbieden zijn:
  • Zaterdagmiddag 17:00 uur
  • Onder 35 competitie (17 t/m 35) Compact Spelen
  • Zondagmiddag
  • 8 en 9-competitie 17+ Compact Spelen
  • 8 en 9-competitie 35+ Compact Spelen

Voor meer informatie download onderstaande flyers.
Via onderstaand inschrijfformulier is het mogelijk je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2017.
Dit kan via mail naar TC@tcrodhe.nl of door het in de brievenbus op het park te deponeren. De inschrijving sluit 27 November 2016.


Download bestanden
Flyers Voorjaarscompetitie 2017 201 KB (59x opgehaald)
Flyers Voorjaarscompetitie 2017
Inschrijfformulier Seniorencompetitie 2017 28 KB (70x opgehaald)
Inschrijfformulier Seniorencompetitie 2017
donderdag 3 november 2016, 18:01 uur


Barkruk sponsoren gezocht
 Bram Essers  Algemene info  92x gelezen

Altijd een zitplaats aan de bar? Wordt barkruk sponsor! Ook dit jaar is de enorme betrokkenheid van de leden weer gebleken tijdens de clubkampioenschappen. Een groot aantal deelnemers en gezelligheid aan de bar. Hoogste tijd dus voor een sponsoractie voor ALLE leden: sponsor een barkruk en je naam komt op het bord in het clubhuis. Het sponsorbedrag is €50,- per kruk per jaar. Het is mogelijk om één of meerdere jaren barkruk-sponsor te zijn Het sponsorbedrag van één kruk kan door een of twee leden worden betaald (zoek een sponsor-buddy). Steun de club en word ook barkruk-sponsor! Voor informatie en aanmelden voor deze actie, neem contact op met: Martina Bovee (06 -28207556, martinabovee@ledenadministratie.nl.
Let op: Sponsoring houdt niet in dat de barkruk je eigendom wordt, de naam van de sponsor komt niet op de kruk te staan.

zaterdag 24 september 2016, 19:23 uur
Trainingsprogramma Jeugd winter 2016-2017
 Bram Essers  Jeugd  87x gelezen
Deze winter start weer een trainingsprogramma voor de jeugd bij TC Rodhe gegeven door Don Mulders. De trainingsdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Het aantal lessen is 18. De trainingen starten vanaf 3 oktober 2016. Voor uitgebreide informatie zie het onderstaande inschrijf formulier. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Don Mulders (contact gegevens staan in inschrijf formulier).

Download bestanden
Inschrijf formulier Wintertraining 2016-2017 276 KB (136x opgehaald)
Inschrijf formulier Wintertraining 2016-2017 (pdf)
maandag 12 september 2016, 16:56 uur
Geslaagde 3e Editie Jeeco Team Toernooi
 Bram Essers  Toernooien  109x gelezen
Afgelopen vrijdag en zaterdag vond alweer de derde editie van het Jeeco Team Toernooi plaats op de prachtige banen van TC Rodhe. Een teamtoernooi waarbij  in pouleverband de 14 deelnemende teams tegen elkaar streden voor een plek in de top 3! Er werd in 2 speelsterktes gespeeld. Een klasse 5-6 en een klasse 7-8-9.  Met bijna 80 deelnemers was het dit jaar nog een hele klus voor de organisatie om alle wedstrijden goed te plannen en het toernooi in goede banen te leiden. De klasse 5-6 bestond uit 5 teams en zij hebben het afgelopen weekend behoorlijk wat partijen voor hun kiezen gehad. Elke team wedstrijd bestond namelijk uit een Damesdubbel, Herendubbel en 2 Gemengd dubbel. Er waren prachtige wedstrijden te zien en de onderlinge strijd was te voelen naast te baan. De uiteindelijke plaatsen 1, 2, en 3 waren voor de volgende teams; 1. Game Set Match, 2. De Uitdagers, 3. Drea(m)-team.
Lees verder >>

zondag 11 september 2016, 19:59 uur
Clubkleding TC Rodhe te bestellen
 Bram Essers  Algemene info  742x gelezen
Achter de schermen is er de afgelopen maanden hard gewerkt om leuke en functionele clubkleding samen te stellen en die aan de leden aan te bieden. Met trots kunnen we melden dat de shop is gevuld en dat er naar believen besteld kan gaan worden!
Lees verder >>

zondag 25 januari 2015, 11:40 uur
TennisLadder TC Rodhe
 Bram Essers  Tennisladder  1709x gelezen
Tennis en maak kennis met leden van je tennisclub! Speel het hele jaar door met TennisLadder! Tennisleden kunnen gratis deelnemen in verschillende tennisladders voor Junioren en Senioren. Deelname aan TennisLadder(s) maakt het mogelijk dat je altijd met iemand van de tennisclub kan afspreken en spelen.
Lees het volledig bericht »


Download bestanden
Spelregels Tennisladder 64 KB (938x opgehaald)
Spelregels Tennisladder (pdf)

Formulieren
Aanmelden Tennisladder
dinsdag 27 mei 2014, 15:35 uur
Wij zijn op zoek naar JOU!
 Nicole Daemen-Den Haan  Algemene info  919x gelezen
We zoeken nog steeds naar vrijwilligers voor onze club. De laatste tijd lukt het bijvoorbeeld haast niet meer om de planning van de bardienst rond te krijgen. We zijn dus hard op zoek naar iemand die af en toe wat pilsjes wil tappen in onze kantine. Ook als je maar een paar uurtjes per maand vrij kunt maken voor deze gezellige vrijwilligers-job: als club zijn we blij met iedere helpend hand... dus: wacht niet langer, help de club en stuur een e-mail naar horecacie@tcrodhe.nl!
dinsdag 6 mei 2014, 21:43 uur
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene info
 ALV
 Competities
 Digitaal afhangen
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Nieuws
 Regionale Toernooien
 Tennisladder
 Toernooien
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens