Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
18 apr. TC Rodhe Zomer Challenge 2017
10 maa. Nieuwe KNLTB App voor TC Rodhe beschikbaar
27 mei TennisLadder TC Rodhe
7 jun. Lid worden van TC Rodhe?
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
2016 Clubkampioenschappen  289.JPG
2016 Clubkampioenschappen  288.JPG
2016 Clubkampioenschappen  287.JPG
Meest recente foto's
Wintercompetitie 2017-2018
 Bram Essers  Competities  46x gelezen

Over een weekje begint alweer het Maistoernooi en de vakantie is inmiddels ook al in volle gang. Wij daarentegen zijn volop bezig met het reilen en zeilen rondom de Wintercompetitie. De Mix wintercompetitie vindt plaats in de maanden Oktober tot en met Maart. Op de vooraf vastgestelde zaterdagavonden wordt deze gespeeld (bestaande uit 2x GD, 1xHD, 1x DD). De Mix teams dienen te bestaan uit minimaal 2 heren en 2 dames. Anders dan voorgaande jaren zullen we een speeldag die niet kan doorgaan vanwege bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden pas op het einde van de competitie gaan inhalen. Voor de dames en heren competitie keren we weer terug naar de zondag. Lees verder >>

Formulieren
Inschrijven via Toernooi.nl

zondag 30 juli 2017, 11:45 uur
Inschrijving Jeeco Team Toernooi 2017 is geopend
 Bram Essers  Toernooien  47x gelezen

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus vindt de 4de editie van het Jeeco teamtoernooi georganiseerd door TC Rodhe, weer plaats op de zes smashcourt banen aan de Paul Burgmanstraat, te Venray.
Het toernooi heeft in de afgelopen jaren een mooie groei mogen doormaken met een stijgend aantal deelnemende teams. Dat hopen we dit jaar wederom te overtreffen met maximaal 18 teams die dit jaar kunnen deelnemen! Het Jeeco toernooi is zoals de naam al zegt een team toernooi waarbij in pouleverband tegen andere teams wordt gespeeld om uiteindelijk als winnaar in jouw klasse uit de bus te komen. Per team wordt er een dames dubbel, heren dubbel en 2 mixed dubbel gespeeld per wedstrijd ronde. De inschrijving verloopt via Toernooi.nl en sluit op 12 augustus . Lees verder >>

Formulieren
Inschrijven via Toernooi.nl


Download bestanden
Flyer Jeeco Team Toernooi 2017 86 KB (25x opgehaald)
Flyer Jeeco Team Toernooi 2017
dinsdag 25 juli 2017, 10:49 uur
Maistoernooi 2017
 Bram Essers  Toernooien  104x gelezen
Dit jaar organiseert TC Rodhe het Maistoernooi alweer voor de 35e keer. Hierbij willen wij je uitnodigen om voor dit altijd weer super gezellige toernooi in te schrijven. Het toernooi wordt gespeeld in de week van 7 t/m 13 augustus (week 32). Evenals afgelopen jaar wordt er gespeeld in alle categorieën, DE, HE, DD, HD en GD, alle in de speelsterktes 4, 5, 6, 7 en 8 in de leeftijdsklasse 30+. Tevens kun je dit jaar inschrijven in de 55+ DD, HD, GD. Via de website: www.toernooi.nl. De inschrijving sluit op 28 juli 2017. Schrijf zo snel mogelijk in, want de afgelopen jaren zaten we behoorlijk vol!


woensdag 12 juli 2017, 19:43 uur
Connect Makelaars BBQ Masters
 Bram Essers  Toernooien  186x gelezen
Voor je op vakantie gaat,  mag je de Connect Makelaars BBQ Masters op zondag 30 juli niet missen! Het oude vertrouwde Thuisblijvers toernooi heeft plaats gemaakt voor dit nieuwe toernooi. Connect Makelaars heeft haar naam verbonden aan dit toernooi en nodigt dan ook iedereen uit om zich op te geven voor dit fantastische zomer toernooi! Lekker recreatief met andere leden een aantal rondes spelen om uiteindelijk als winnaar te worden uitgeroepen van deze eerste editie van dit toernooi. Lees verder >>


Download bestanden
Connect Makelaars BBQ Masters 2017 2.1 MB (57x opgehaald)
Flyer Connect Makelaars BBQ Masters 2017 (pdf)

Formulieren
Connect Makelaars BBQ Master
woensdag 5 juli 2017, 20:28 uur


Schilders gevraagd voor de luifel
 Bram Essers  Algemene info  89x gelezen

Het schilderen van de luifel is veel arbeidsintensiever dan oorspronkelijk ingeschat. Per baan kost dit momenteel 1½ uur. In totaal zijn het 20 banen die twee keer geschilderd moeten worden, 60 uur werk dus. Indien we dit blijven doen in de avonduren die de huidige vrijwilligers beschikbaar hebben zijn we nog zeker 15 weken bezig. Ik wil daarom op zaterdag 17 juni met een ploeg van tenminste 4 maar bij voorkeur 6 personen de eerste laag schilderwerk afronden. Aangezien een luifel een van de grootste wensen van de leden was, moet het mogelijk zijn voldoende vrijwilligers te vinden die hier even aan willen meehelpen.
Kun je niet op deze zaterdag maar wil je best een keer een paar uur schilderen. Dat kan uiteraard ook.

Wanneer: zaterdag 17 juni 09:00-13:00, of elke andere dag dat je kunt
Aanmelden kan bij Olaf Duisters: 06-42702819 of o.duisters@gmail.com

dinsdag 13 juni 2017, 08:02 uur
TC Rodhe Zomer Challenge 2017
 Bram Essers  Algemene info  263x gelezen
TC Rodhe biedt deze zomer de mogelijkheid om kennis te maken met de tennissport tijdens de Zomer Challenge 2017. Deze actie is bijzonder gericht op sporters van andere verenigingen die vanwege de zomerstop tijdelijk niet of minder kunnen sporten, bijvoorbeeld voetballers, hockeyers en volleyballers.  Het aanbod staat niet alleen voor deze doelgroep open, maar voor iedereen die voordelig kennis wil maken met de tennissport.
Voor de prijs van € 50,00 per persoon kan worden deelgenomen aan deze Challenge. In ruil daarvoor biedt TC Rodhe het volgende:
  • Een lidmaatschap voor de maanden juni-juli-augustus van TC Rodhe met de mogelijkheid om vrij te tennissen
  • 4 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer
  • 4 horecamunten om na de tennisles een drankje te kunnen drinken
  • Deelname aan een tennisclinic en/of tennistoernooi

Deze Zomer Challenge wordt georganiseerd in samenwerking met de KNLTB, de landelijke tennisbond. U wordt voor drie maanden lid van de tennisbond en kunt gedurende die maanden deelnemen aan alle KNLTB activiteiten en toernooien.

Interesse: meld u aan via het speciale inschrijfformulier voor deze Challenge dat u via onderstaande link kunt downloaden.

Download bestanden
Aanmeldingsformulier Zomer Challenge 2017 101 KB (198x opgehaald)
Aanmeldingsformulier Zomer Challenge 2017 (pdf)
dinsdag 18 april 2017, 20:55 uur
Nieuwe KNLTB App voor TC Rodhe beschikbaar
 Bram Essers  Algemene info  239x gelezen
Op de ledenvergadering op 7 maart jl. hebben we de KNLTB Clubapp officieel gelanceerd door alle leden persoonlijk uit te nodigen deze app te installeren op hun telefoon, iPad en/of tablet. Omdat we niet weten of alle leden de persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen tref je hierbij de instructie aan hoe u de app kunt installeren wanneer je geen persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen. Tevens is er andere nuttige informatie opgenomen.

vrijdag 10 maart 2017, 18:45 uur
Barkruk sponsoren gezocht
 Bram Essers  Algemene info  307x gelezen

Altijd een zitplaats aan de bar? Wordt barkruk sponsor! Ook dit jaar is de enorme betrokkenheid van de leden weer gebleken tijdens de clubkampioenschappen. Een groot aantal deelnemers en gezelligheid aan de bar. Hoogste tijd dus voor een sponsoractie voor ALLE leden: sponsor een barkruk en je naam komt op het bord in het clubhuis. Het sponsorbedrag is €50,- per kruk per jaar. Het is mogelijk om één of meerdere jaren barkruk-sponsor te zijn Het sponsorbedrag van één kruk kan door een of twee leden worden betaald (zoek een sponsor-buddy). Steun de club en word ook barkruk-sponsor! Voor informatie en aanmelden voor deze actie, neem contact op met: Martina Bovee (06 -28207556, martinabovee@ledenadministratie.nl.
Let op: Sponsoring houdt niet in dat de barkruk je eigendom wordt, de naam van de sponsor komt niet op de kruk te staan.

zaterdag 24 september 2016, 19:23 uur
Clubkleding TC Rodhe te bestellen
 Bram Essers  Algemene info  1051x gelezen
Achter de schermen is er de afgelopen maanden hard gewerkt om leuke en functionele clubkleding samen te stellen en die aan de leden aan te bieden. Met trots kunnen we melden dat de shop is gevuld en dat er naar believen besteld kan gaan worden!
Lees verder >>

zondag 25 januari 2015, 11:40 uur
TennisLadder TC Rodhe
 Bram Essers  Tennisladder  2089x gelezen
Tennis en maak kennis met leden van je tennisclub! Speel het hele jaar door met TennisLadder! Tennisleden kunnen gratis deelnemen in verschillende tennisladders voor Junioren en Senioren. Deelname aan TennisLadder(s) maakt het mogelijk dat je altijd met iemand van de tennisclub kan afspreken en spelen.
Lees het volledig bericht »


Download bestanden
Spelregels Tennisladder 64 KB (1196x opgehaald)
Spelregels Tennisladder (pdf)

Formulieren
Aanmelden Tennisladder
dinsdag 27 mei 2014, 15:35 uur
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene info
 ALV
 Competities
 Digitaal afhangen
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Nieuws
 Regionale Toernooien
 Tennisladder
 Toernooien
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens