Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
5 apr. Nieuwe ledenpasjes 2015
27 mei TennisLadder als extra clubactiviteit bij TC Rodhe
7 jun. Lid worden van TC Rodhe?
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_9493.JPG
IMG_9492.JPG
IMG_9491.JPG
Meest recente foto's
Trainingsprogramma Jeugd winter 2015-2016
 Bram Essers  Jeugd  4x gelezen
Deze winter start weer een trainingsprogramma voor de jeugd bij TC Rodhe gegeven door Don Mulders. De trainingsdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Het aantal lessen is 18. De trainingen starten vanaf 30 september 2015. Voor uitgebreide informatie zie het onderstaande inschrijfformulier. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Don Mulders (contactgegevens staan in inschrijfformulier).

Download bestanden
Inschrijfformulier Wintertraining Jeugd 2015-2016 274 KB (3x opgehaald)
Inschrijfformulier Wintertraining Jeugd 2015-2016 (pdf)
zaterdag 29 augustus 2015, 14:08 uur
Doe mee met de Clubkampioenschappen!
 Bram Essers  Toernooien  87x gelezen
Update: Inschrijving is verlengd tot en met zaterdag 29 augustus 2015
De inschrijving voor de TC Rodhe Clubkampioenschappen 2015 is geopend. Dit super gezellige en druk bezochte toernooi vindt dit jaar plaats van zaterdag 5 september tot en met zondag 20 september 2015. Inschrijven kan eenvoudig online op Toernooi.nl via onderstaande link. De inschrijving sluit op zaterdag 29 augustus 2015. Nieuw bij TC Rodhe en pas begonnen met Tennissen? De clubkampioenschappen bieden ook een ideale gelegenheid voor nieuwe leden om kennis te maken met het spelen in toernooiverband. Een mooie overstap om ook aan andere toernooien deel te nemen! Schrijf je dus snel in!
Uitgebreide informatie en reglement >>
Formulieren
Inschrijven via Toernooi.nl


Download bestanden
Flyer Clubkampioenschappen 2015 273 KB (41x opgehaald)
Flyer Clubkampioenschappen 2015 (pdf)
dinsdag 11 augustus 2015, 12:07 uur
Senioren Kooktoernooi in Baarlo
 Bram Essers  Regionale Toernooien  65x gelezen
Graag willen wij jullie uitnodigen om deel te nemen aan het 29e senioren ‘Kooktoernooi’ bij de Baarlose Tennisclub Tonido op donderdag 13 augustus 2015. (KNLTB erkend). Uiteraard zullen enkele Tonido-dames er weer zorg voor dragen dat de lunch –met de bekende Baarlose heerlijke pannenkoeken en een lekkere soep - optimaal zal zijn en zal Loek Korsten en zijn crew de bar bemannen zodat ook hier alles prima zal verlopen. Al met al zeer de moeite waard om aan dit leuke toernooi deel te nemen.Inschrijven kan tot 7 augustus a.s. via onderstaande inschrijfformulier.
Lees verder >>

zaterdag 18 juli 2015, 11:11 uur
Senior Plus Event TC Rodhe
 Bram Essers  Toernooien  68x gelezen
Op dinsdag 18 augustus vindt bij TC Rodhe het Senior Plus Event plaats. Dit is een gezellige tennisdag voor KNLTB-leden vanaf 50 jaar. De ontvangst is om 09:30 met koffie. Inschrijven kan tot 10 augustus a.s. met behulp van het onderstaande inschrijfformulier. De kosten bedragen €8.50. Graag tot ziens op 18 augustus!

Download bestanden
Seniorplus event TC rodhe 2015 696 KB (78x opgehaald)
Inschrijfformulier Seniorplus Event 2015 (pdf)
zaterdag 18 juli 2015, 10:43 uur


Fiets mee en sponsor TC Rodhe
 Bram Essers  Algemene info  50x gelezen
Er zijn nog 10 plaatsen beschikbaar voor de Rabo fietsdag op zaterdag 5 september. Op die dag kunnen de leden van TC Rodhe een bedrag van € 400,-- voor hun vereniging bij elkaar fietsen door deel te nemen aan de ongeveer 35 kilometer lange fietstocht. Voorwaarden voor deelname zijn: Beschikken over een rekening bij de Rabobank en Lid zijn of (gratis) worden van de Rabobank. Aan de Rabo fietsdag kunnen leden van TC Rodhe, hun partners en eventueel kinderen deelnemen. Ook andere belangstellenden mogen voor TC Rodhe meefietsen. Behalve dat we een mooi bedrag bij elkaar kunnen fietsen hebben we vorig jaar ook veel plezier gehad. Meld je dus aan voor deze mooie fietstocht en sponsor daarmee uw club! Opgave graag z.s.m. bij Henk Loonen via voorzitter@tcrodhe.nl onder vermelding van uw naam, leeftijd en emailadres.
woensdag 15 juli 2015, 18:45 uur
Schrijf je in voor het JEECO Team Toernooi 2015
 Bram Essers  Toernooien  79x gelezen
Op vrijdag 21 augustus en zaterdag 22 augustus wordt voor de 2de maal het Jeeco teamtoernooi georganiseerd door TC Rodhe. De eerste editie was met 8 deelnemende teams van 6 verschillende verenigingen een enorm succes! Dit jaar hopen we dat te evenaren doordat nog meer teams zich zullen inschrijven voor dit ontzettend gezellig 2-daags toernooi. Het is een teamtoernooi waarbij je in pouleverband tegen andere teams speelt. Een team dient minimaal te bestaan uit 2 heren en 2 dames. Inschrijven voor het toernooi doe je via www.toernooi.nl mbv onderstaande link. De teamcaptain zorgt voor de inschrijving van het team en de spelers. De inschrijving sluit op 14 augustus a.s.
Lees verder >>
Formulieren
Inschrijven via Toernooi.nl

woensdag 15 juli 2015, 18:33 uur
Doe mee met het Maistoernooi
 Bram Essers  Toernooien  80x gelezen

Dit jaar organiseert TC Rodhe het Maistoernooi alweer voor de 33e keer. Hierbij willen wij je uitnodigen om voor dit altijd weer super gezellige toernooi in te schrijven. Het toernooi wordt gespeeld in de week van 1 t/m 9 augustus (week 32). Evenals afgelopen jaar wordt er gespeeld in alle categorieën, DE, HE, DD, HD en GD, alle in de speelsterktes 4, 5, 6, 7 en 8 in de leeftijdsklasse 30+. De inschrijving sluit op 23 juli 2015. Schrijf zo snel mogelijk in, want de afgelopen jaren zaten we behoorlijk vol! Inschrijven kan eenvoudig online op Toernooi.nl via onderstaande link.

Formulieren

Inschrijven via Toernooi.nl

woensdag 15 juli 2015, 18:27 uur
Doe mee met het Thuisblijverstoernooi
 Bram Essers  Toernooien  127x gelezen
Zondag  26 juli wordt door de recreatiecommissie het zogenaamde Thuisblijverstoernooi gehouden. We hopen dat het evenals vorig jaar weer een super gezellige dag  wordt. Deze  dag is ook voor nieuwe leden een prima gelegenheid om mee te doen.  Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je speelsterkte,  dus je speelt niet gelijk tegen de “toppers” van onze club. Op deze dag worden alleen dubbelpartijen en mix-partijen gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers zo’n 3 partijen per persoon. Deelname is mogelijk voor jong en oud. Je aanmelding moet wel voor dinsdag 21 juli as. binnen zijn. Je kunt je eenvoudig aanmelden via het onderstaande inschrijfformulier.
Lees verder >>


Formulieren
Thuisblijverstoernooi
donderdag 9 juli 2015, 21:42 uur
Geslaagd Ouder Junior toernooi TC Rodhe
 Bram Essers  Nieuws  103x gelezen
Afgelopen zondag 28 juni vond op het tennispark van TC Rodhe het Ouder Junior toernooi plaats. Een toernooi voor jong en oud, zoals de naam al doet vermoeden. Via de trainer kregen de jeugdleden een briefje om zich in te schrijven met hun vader, moeder, oom, zus of neef voor dit toernooi. Nou daar hebben heel veel spelers gehoor aan gegeven! Maar liefst 88 deelnemers hebben hun tennisprestaties laten zien op dit gezellige, sportieve recreatieve toernooi.
Lees verder>>

woensdag 1 juli 2015, 21:57 uur
Actie verlengd: 20% korting op clubkleding
 Bram Essers  Nieuws  102x gelezen
Bij afname van een TC Rodhe clubkleding pakket bij Teamwearwinkel kun je nu tijdelijk profiteren van een korting van 20%. Deze actie is verlengd tot 20 juli a.s, dus wees er snel bij. In het onderstaande bestelformulier kun je precies zien welke pakketten deel uit maken van deze actie. Het ingevulde bestelformulier kun je vervolgens mailen naar Teamwearwinkel. Teamwearwinkel handelt de bestelling vervolgens af, ofwel via de post, ofwel door ze te bezorgen op de club.


Download bestanden
Bestelformulier Clubkleding TC Rodhe 36 KB (90x opgehaald)
Bestelformulier Clubkleding TC Rodhe (Word)
zaterdag 20 juni 2015, 13:16 uur
1 2 3 4 5
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene info
 ALV
 Competities
 Digitaal afhangen
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Nieuws
 Regionale Toernooien
 Tennisladder
 Toernooien
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
6 Januari - 29 December
 Racketwissel Senioren 09:30 / 12:00 en vanaf 19:00

5 September - 20 September
 Clubkampioenschappen TC Rodhe

6 September
 Kids world tour (zo)

 Competitie teams