Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
18 apr. TC Rodhe Zomer Challenge 2017
10 maa. Nieuwe KNLTB App voor TC Rodhe beschikbaar
27 mei TennisLadder TC Rodhe
7 jun. Lid worden van TC Rodhe?
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
2016 Clubkampioenschappen  289.JPG
2016 Clubkampioenschappen  288.JPG
2016 Clubkampioenschappen  287.JPG
Meest recente foto's
TC Rodhe Zomer Challenge 2017
 Bram Essers  Algemene info  19x gelezen
TC Rodhe biedt deze zomer de mogelijkheid om kennis te maken met de tennissport tijdens de Zomer Challenge 2017. Deze actie is bijzonder gericht op sporters van andere verenigingen die vanwege de zomerstop tijdelijk niet of minder kunnen sporten, bijvoorbeeld voetballers, hockeyers en volleyballers.  Het aanbod staat niet alleen voor deze doelgroep open, maar voor iedereen die voordelig kennis wil maken met de tennissport.
Voor de prijs van € 50,00 per persoon kan worden deelgenomen aan deze Challenge. In ruil daarvoor biedt TC Rodhe het volgende:
  • Een lidmaatschap voor de maanden juni-juli-augustus van TC Rodhe met de mogelijkheid om vrij te tennissen
  • 4 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer
  • 4 horecamunten om na de tennisles een drankje te kunnen drinken
  • Deelname aan een tennisclinic en/of tennistoernooi

Deze Zomer Challenge wordt georganiseerd in samenwerking met de KNLTB, de landelijke tennisbond. U wordt voor drie maanden lid van de tennisbond en kunt gedurende die maanden deelnemen aan alle KNLTB activiteiten en toernooien.

Interesse: meld u aan via het speciale inschrijfformulier voor deze Challenge dat u via onderstaande link kunt downloaden.

Download bestanden
Aanmeldingsformulier Zomer Challenge 2017 101 KB (25x opgehaald)
Aanmeldingsformulier Zomer Challenge 2017 (pdf)
dinsdag 18 april 2017, 20:55 uur
Trainingsprogramma Jeugd Voorjaar/Zomer 2017
 Bram Essers  Jeugd  57x gelezen
Dit voorjaar/zomer start weer een trainingsprogramma voor de jeugd bij TC Rodhe gegeven door Don Mulders. De trainingsdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Het aantal lessen is 17. De trainingen starten vanaf 3 april 2017. Voor uitgebreide informatie zie het onderstaande inschrijfformulier. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Don Mulders (contactgegevens staan in inschrijfformulier).

Download bestanden
Inschrijfformulier Zomertraining Jeugd 2017 256 KB (61x opgehaald)
Inschrijfformulier Zomertraining Jeugd 2017 (pdf)
donderdag 16 maart 2017, 19:47 uur
Nieuwe KNLTB App voor TC Rodhe beschikbaar
 Bram Essers  Algemene info  105x gelezen
Op de ledenvergadering op 7 maart jl. hebben we de KNLTB Clubapp officieel gelanceerd door alle leden persoonlijk uit te nodigen deze app te installeren op hun telefoon, iPad en/of tablet. Omdat we niet weten of alle leden de persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen tref je hierbij de instructie aan hoe u de app kunt installeren wanneer je geen persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen. Tevens is er andere nuttige informatie opgenomen.

vrijdag 10 maart 2017, 18:45 uur
Ook deze actie mooi Rodhe!
 Bram Essers  Nieuws  155x gelezen

Op zaterdag 22 oktober j.l. hebben Frans de Vilder, Martien Houwen, Olaf Duisters en Martina Bovee meegedaan aan de opschoonactie. In het buitengebied van Oirlo en Castenray hebben wij een aantal uren zwerfvuil opgeruimd onder leiding van de NLW. Het weer was goed, de stemming opperbest en we kregen ook nog een lunchpakket, kortom: een leuke middag nuttig besteed voor de gemeenschap en voor TC Rodhe.

donderdag 8 december 2016, 20:06 uur


Barkruk sponsoren gezocht
 Bram Essers  Algemene info  217x gelezen

Altijd een zitplaats aan de bar? Wordt barkruk sponsor! Ook dit jaar is de enorme betrokkenheid van de leden weer gebleken tijdens de clubkampioenschappen. Een groot aantal deelnemers en gezelligheid aan de bar. Hoogste tijd dus voor een sponsoractie voor ALLE leden: sponsor een barkruk en je naam komt op het bord in het clubhuis. Het sponsorbedrag is €50,- per kruk per jaar. Het is mogelijk om één of meerdere jaren barkruk-sponsor te zijn Het sponsorbedrag van één kruk kan door een of twee leden worden betaald (zoek een sponsor-buddy). Steun de club en word ook barkruk-sponsor! Voor informatie en aanmelden voor deze actie, neem contact op met: Martina Bovee (06 -28207556, martinabovee@ledenadministratie.nl.
Let op: Sponsoring houdt niet in dat de barkruk je eigendom wordt, de naam van de sponsor komt niet op de kruk te staan.

zaterdag 24 september 2016, 19:23 uur
Clubkleding TC Rodhe te bestellen
 Bram Essers  Algemene info  917x gelezen
Achter de schermen is er de afgelopen maanden hard gewerkt om leuke en functionele clubkleding samen te stellen en die aan de leden aan te bieden. Met trots kunnen we melden dat de shop is gevuld en dat er naar believen besteld kan gaan worden!
Lees verder >>

zondag 25 januari 2015, 11:40 uur
TennisLadder TC Rodhe
 Bram Essers  Tennisladder  1925x gelezen
Tennis en maak kennis met leden van je tennisclub! Speel het hele jaar door met TennisLadder! Tennisleden kunnen gratis deelnemen in verschillende tennisladders voor Junioren en Senioren. Deelname aan TennisLadder(s) maakt het mogelijk dat je altijd met iemand van de tennisclub kan afspreken en spelen.
Lees het volledig bericht »


Download bestanden
Spelregels Tennisladder 64 KB (1085x opgehaald)
Spelregels Tennisladder (pdf)

Formulieren
Aanmelden Tennisladder
dinsdag 27 mei 2014, 15:35 uur
Wij zijn op zoek naar JOU!
 Nicole Daemen-Den Haan  Algemene info  1073x gelezen
We zoeken nog steeds naar vrijwilligers voor onze club. De laatste tijd lukt het bijvoorbeeld haast niet meer om de planning van de bardienst rond te krijgen. We zijn dus hard op zoek naar iemand die af en toe wat pilsjes wil tappen in onze kantine. Ook als je maar een paar uurtjes per maand vrij kunt maken voor deze gezellige vrijwilligers-job: als club zijn we blij met iedere helpend hand... dus: wacht niet langer, help de club en stuur een e-mail naar horecacie@tcrodhe.nl!
dinsdag 6 mei 2014, 21:43 uur
Volg TC Rodhe via Facebook
 Nicole Daemen-Den Haan  Algemene info  884x gelezen

Like FacebookTC Rodhe heeft sinds kort een Facebookpagina. Als je deze pagina liked, blijf je automatisch via je eigen timeline op de hoogte van onze nieuwsberichten over toernooien, activiteiten en ontwikkelingen van TC Rodhe. Dus ga naar onze pagina www.facebook.nl/tcrodhe en klik op de vind-ik-leuk button.

Lees het volledige bericht »

vrijdag 4 april 2014, 23:29 uur
Lid worden van TC Rodhe?
 Bram Essers  Lidmaatschap  2630x gelezen

Dat kan natuurlijk! Je bent van harte welkom bij onze vereniging. De informele racketwissel avond en de verschillende gezelligheidstoernooien bieden een prima mogelijkheid om andere leden te ontmoeten. Wil je (beter) leren tennissen? Dat kan natuurlijk ook. Onze trainers begeleiden je hierbij graag. Aanmelden als nieuw lid kan heel eenvoudig door middel van het invullen en opsturen van het aanmeldformulier hieronder...  Lees het volledige bericht »


Download bestanden
Aanmeldingsformulier voor een nieuw lid 203 KB (903x opgehaald)
Aanmeldingsformulier voor een nieuw lid

Formulieren
Wijzigingsformulier
vrijdag 7 juni 2013, 19:28 uur
1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene info
 ALV
 Competities
 Digitaal afhangen
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Nieuws
 Regionale Toernooien
 Tennisladder
 Toernooien
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens