Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
27 mei TennisLadder TC Rodhe
7 jun. Lid worden van TC Rodhe?
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
2016 Clubkampioenschappen  289.JPG
2016 Clubkampioenschappen  288.JPG
2016 Clubkampioenschappen  287.JPG
Meest recente foto's
Doe mee met het Herfsttoernooi 2016
 Bram Essers  Toernooien  35x gelezen
De clubkampioenschappen zijn afgelopen weekend met een heerlijk zonnig finale weekend afgesloten. Daarmee komt het herfst/winter seizoen er al weer aan. Hierin staan tal van activiteiten gepland. De najaarscompetitie is in volle gang en ook de interne wintercompetitie gaat over enkele weken weer van start. Ook dit jaar staat het alom bekende Herfstoernooi weer op de agenda, en wel op zondag 23 oktober. Dit jaar voor de 2de maal onder de noemer Herfsttoernooi omdat niet alleen senioren mogen deelnemen maar het toernooi voor leden vanaf 14 jaar toegankelijk is. HET BIJZONDERE AAN DIT TOERNOOI IS DAT ALLE LEDEN EEN INTRODUCÉE MEE MOGEN NEMEN. Met speelsterkte en ervaring houden we zoveel mogelijk rekening bij de indeling.  Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 19 oktober. Dit kan d.m.v. het onderstaande inschrijfformulier.

Formulieren
Inschrijven Herfsttoernooi
zondag 2 oktober 2016, 12:42 uur
Barkruk sponsoren gezocht
 Bram Essers  Algemene info  40x gelezen

Altijd een zitplaats aan de bar? Wordt barkruk sponsor! Ook dit jaar is de enorme betrokkenheid van de leden weer gebleken tijdens de clubkampioenschappen. Een groot aantal deelnemers en gezelligheid aan de bar. Hoogste tijd dus voor een sponsoractie voor ALLE leden: sponsor een barkruk en je naam komt op het bord in het clubhuis. Het sponsorbedrag is €50,- per kruk per jaar. Het is mogelijk om één of meerdere jaren barkruk-sponsor te zijn Het sponsorbedrag van één kruk kan door een of twee leden worden betaald (zoek een sponsor-buddy). Steun de club en word ook barkruk-sponsor! Voor informatie en aanmelden voor deze actie, neem contact op met: Martina Bovee (06 -28207556, martinabovee@ledenadministratie.nl.
Let op: Sponsoring houdt niet in dat de barkruk je eigendom wordt, de naam van de sponsor komt niet op de kruk te staan.

zaterdag 24 september 2016, 19:23 uur
Nationale Sportweek
 Bram Essers  Nieuws  39x gelezen
Deze week is de Nationale Sportweek. Wij doen met onze clubkampioenschappen mee aan de Nationale Sportweek om de tennissport te promoten. Meedoen voor niet-leden is helaas niet mogelijk, maar iedereen is wel van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Dus neem gerust uw buurvrouw, broer, moeder, collega etc. mee! Kijk voor het programma van de Nationale Sportweek op: Venray Beweegt en voor het programma van de clubkampioenschappen op Wedstrijdschema op Toernooi.nl.
dinsdag 20 september 2016, 18:02 uur
Trainingsprogramma Jeugd winter 2016-2017
 Bram Essers  Jeugd  51x gelezen
Deze winter start weer een trainingsprogramma voor de jeugd bij TC Rodhe gegeven door Don Mulders. De trainingsdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Het aantal lessen is 18. De trainingen starten vanaf 3 oktober 2016. Voor uitgebreide informatie zie het onderstaande inschrijf formulier. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Don Mulders (contact gegevens staan in inschrijf formulier).

Download bestanden
Inschrijf formulier Wintertraining 2016-2017 276 KB (90x opgehaald)
Inschrijf formulier Wintertraining 2016-2017 (pdf)
maandag 12 september 2016, 16:56 uur


Geslaagde 3e Editie Jeeco Team Toernooi
 Bram Essers  Toernooien  62x gelezen
Afgelopen vrijdag en zaterdag vond alweer de derde editie van het Jeeco Team Toernooi plaats op de prachtige banen van TC Rodhe. Een teamtoernooi waarbij  in pouleverband de 14 deelnemende teams tegen elkaar streden voor een plek in de top 3! Er werd in 2 speelsterktes gespeeld. Een klasse 5-6 en een klasse 7-8-9.  Met bijna 80 deelnemers was het dit jaar nog een hele klus voor de organisatie om alle wedstrijden goed te plannen en het toernooi in goede banen te leiden. De klasse 5-6 bestond uit 5 teams en zij hebben het afgelopen weekend behoorlijk wat partijen voor hun kiezen gehad. Elke team wedstrijd bestond namelijk uit een Damesdubbel, Herendubbel en 2 Gemengd dubbel. Er waren prachtige wedstrijden te zien en de onderlinge strijd was te voelen naast te baan. De uiteindelijke plaatsen 1, 2, en 3 waren voor de volgende teams; 1. Game Set Match, 2. De Uitdagers, 3. Drea(m)-team.
Lees verder >>

zondag 11 september 2016, 19:59 uur
Inschrijving Romito Herfsttoernooi is open
 Bram Essers  Regionale Toernooien  66x gelezen
Van zaterdag 15 oktober tot en met zondag 23 oktober organiseert TC  Moleneind in Well het Romito herfsttoernooi 17+. Er wordt gespeeld in de categorieën: DE, HE, DD, HD en GD  speelsterktes 4,5,6,7 en 8. Inschrijven kan t/m 9 oktober 2016 via deze link maar wacht niet met inschrijven tot het laatste moment. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de toernooicommissie via chrisderks@home.nl.

Formulieren
Inschrijven via Toernooi.nl

vrijdag 26 augustus 2016, 17:12 uur
Clubkleding TC Rodhe te bestellen
 Bram Essers  Algemene info  682x gelezen
Achter de schermen is er de afgelopen maanden hard gewerkt om leuke en functionele clubkleding samen te stellen en die aan de leden aan te bieden. Met trots kunnen we melden dat de shop is gevuld en dat er naar believen besteld kan gaan worden!
Lees verder >>

zondag 25 januari 2015, 11:40 uur
TennisLadder TC Rodhe
 Bram Essers  Tennisladder  1644x gelezen
Tennis en maak kennis met leden van je tennisclub! Speel het hele jaar door met TennisLadder! Tennisleden kunnen gratis deelnemen in verschillende tennisladders voor Junioren en Senioren. Deelname aan TennisLadder(s) maakt het mogelijk dat je altijd met iemand van de tennisclub kan afspreken en spelen.
Lees het volledig bericht »


Download bestanden
Spelregels Tennisladder 64 KB (897x opgehaald)
Spelregels Tennisladder (pdf)

Formulieren
Aanmelden Tennisladder
dinsdag 27 mei 2014, 15:35 uur
Wij zijn op zoek naar JOU!
 Nicole Daemen-Den Haan  Algemene info  869x gelezen
We zoeken nog steeds naar vrijwilligers voor onze club. De laatste tijd lukt het bijvoorbeeld haast niet meer om de planning van de bardienst rond te krijgen. We zijn dus hard op zoek naar iemand die af en toe wat pilsjes wil tappen in onze kantine. Ook als je maar een paar uurtjes per maand vrij kunt maken voor deze gezellige vrijwilligers-job: als club zijn we blij met iedere helpend hand... dus: wacht niet langer, help de club en stuur een e-mail naar horecacie@tcrodhe.nl!
dinsdag 6 mei 2014, 21:43 uur
Volg TC Rodhe via Facebook
 Nicole Daemen-Den Haan  Algemene info  716x gelezen

Like FacebookTC Rodhe heeft sinds kort een Facebookpagina. Als je deze pagina liked, blijf je automatisch via je eigen timeline op de hoogte van onze nieuwsberichten over toernooien, activiteiten en ontwikkelingen van TC Rodhe. Dus ga naar onze pagina www.facebook.nl/tcrodhe en klik op de vind-ik-leuk button.

Lees het volledige bericht »

vrijdag 4 april 2014, 23:29 uur
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene info
 ALV
 Competities
 Digitaal afhangen
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Nieuws
 Regionale Toernooien
 Tennisladder
 Toernooien
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
23 Oktober
 Herfstoernooi

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens