Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
18 apr. TC Rodhe Zomer Challenge 2017
10 maa. Nieuwe KNLTB App voor TC Rodhe beschikbaar
27 mei TennisLadder TC Rodhe
7 jun. Lid worden van TC Rodhe?
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
2016 Clubkampioenschappen  289.JPG
2016 Clubkampioenschappen  288.JPG
2016 Clubkampioenschappen  287.JPG
Meest recente foto's
Schilders gevraagd voor de luifel
 Bram Essers  Algemene info  27x gelezen

Het schilderen van de luifel is veel arbeidsintensiever dan oorspronkelijk ingeschat. Per baan kost dit momenteel 1½ uur. In totaal zijn het 20 banen die twee keer geschilderd moeten worden, 60 uur werk dus. Indien we dit blijven doen in de avonduren die de huidige vrijwilligers beschikbaar hebben zijn we nog zeker 15 weken bezig. Ik wil daarom op zaterdag 17 juni met een ploeg van tenminste 4 maar bij voorkeur 6 personen de eerste laag schilderwerk afronden. Aangezien een luifel een van de grootste wensen van de leden was, moet het mogelijk zijn voldoende vrijwilligers te vinden die hier even aan willen meehelpen.
Kun je niet op deze zaterdag maar wil je best een keer een paar uur schilderen. Dat kan uiteraard ook.

Wanneer: zaterdag 17 juni 09:00-13:00, of elke andere dag dat je kunt
Aanmelden kan bij Olaf Duisters: 06-42702819 of o.duisters@gmail.com

dinsdag 13 juni 2017, 08:02 uur
Ouder-Junior Toernooi 2017
 Bram Essers  Toernooien  43x gelezen
Zondag 2 juli wordt door de Recreatiecommissie het inmiddels welbekende Ouder-Junior toernooi weer georganiseerd. Een ontzettend leuk en gezellig toernooi waar je samen met je vader, moeder, broer, opa, oma, neef of buurman aan mee kunt doen! Bij de indeling wordt door de trainer Don Mulders rekening gehouden met je leeftijd en speelsterkte. Hierdoor zullen er een aantal erg spannende partijen ontstaan waardoor er echt om de punten gestreden moet worden. Ook afgelopen jaar lag de einduitslag erg dicht bij elkaar. De welverdiende wisselbeker voor de winnaar is nu in handen van Janne en Twan van Osch. Wie zal de beker die jaar mee naar huis nemen? Als je dit leest krijg je toch enorm veel zin om ook mee te doen? Dus schrijf je snel in via het onderstaande inschrijfformulier. Aanmelden kan tot en met dinsdag 27 juni 19.00 uur.

Formulieren
Inschrijven Ouder-Junior v2.0
dinsdag 23 mei 2017, 20:10 uur
TC Rodhe Zomer Challenge 2017
 Bram Essers  Algemene info  153x gelezen
TC Rodhe biedt deze zomer de mogelijkheid om kennis te maken met de tennissport tijdens de Zomer Challenge 2017. Deze actie is bijzonder gericht op sporters van andere verenigingen die vanwege de zomerstop tijdelijk niet of minder kunnen sporten, bijvoorbeeld voetballers, hockeyers en volleyballers.  Het aanbod staat niet alleen voor deze doelgroep open, maar voor iedereen die voordelig kennis wil maken met de tennissport.
Voor de prijs van € 50,00 per persoon kan worden deelgenomen aan deze Challenge. In ruil daarvoor biedt TC Rodhe het volgende:
  • Een lidmaatschap voor de maanden juni-juli-augustus van TC Rodhe met de mogelijkheid om vrij te tennissen
  • 4 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer
  • 4 horecamunten om na de tennisles een drankje te kunnen drinken
  • Deelname aan een tennisclinic en/of tennistoernooi

Deze Zomer Challenge wordt georganiseerd in samenwerking met de KNLTB, de landelijke tennisbond. U wordt voor drie maanden lid van de tennisbond en kunt gedurende die maanden deelnemen aan alle KNLTB activiteiten en toernooien.

Interesse: meld u aan via het speciale inschrijfformulier voor deze Challenge dat u via onderstaande link kunt downloaden.

Download bestanden
Aanmeldingsformulier Zomer Challenge 2017 101 KB (133x opgehaald)
Aanmeldingsformulier Zomer Challenge 2017 (pdf)
dinsdag 18 april 2017, 20:55 uur
Nieuwe KNLTB App voor TC Rodhe beschikbaar
 Bram Essers  Algemene info  181x gelezen
Op de ledenvergadering op 7 maart jl. hebben we de KNLTB Clubapp officieel gelanceerd door alle leden persoonlijk uit te nodigen deze app te installeren op hun telefoon, iPad en/of tablet. Omdat we niet weten of alle leden de persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen tref je hierbij de instructie aan hoe u de app kunt installeren wanneer je geen persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen. Tevens is er andere nuttige informatie opgenomen.

vrijdag 10 maart 2017, 18:45 uur


Barkruk sponsoren gezocht
 Bram Essers  Algemene info  266x gelezen

Altijd een zitplaats aan de bar? Wordt barkruk sponsor! Ook dit jaar is de enorme betrokkenheid van de leden weer gebleken tijdens de clubkampioenschappen. Een groot aantal deelnemers en gezelligheid aan de bar. Hoogste tijd dus voor een sponsoractie voor ALLE leden: sponsor een barkruk en je naam komt op het bord in het clubhuis. Het sponsorbedrag is €50,- per kruk per jaar. Het is mogelijk om één of meerdere jaren barkruk-sponsor te zijn Het sponsorbedrag van één kruk kan door een of twee leden worden betaald (zoek een sponsor-buddy). Steun de club en word ook barkruk-sponsor! Voor informatie en aanmelden voor deze actie, neem contact op met: Martina Bovee (06 -28207556, martinabovee@ledenadministratie.nl.
Let op: Sponsoring houdt niet in dat de barkruk je eigendom wordt, de naam van de sponsor komt niet op de kruk te staan.

zaterdag 24 september 2016, 19:23 uur
Clubkleding TC Rodhe te bestellen
 Bram Essers  Algemene info  984x gelezen
Achter de schermen is er de afgelopen maanden hard gewerkt om leuke en functionele clubkleding samen te stellen en die aan de leden aan te bieden. Met trots kunnen we melden dat de shop is gevuld en dat er naar believen besteld kan gaan worden!
Lees verder >>

zondag 25 januari 2015, 11:40 uur
TennisLadder TC Rodhe
 Bram Essers  Tennisladder  2011x gelezen
Tennis en maak kennis met leden van je tennisclub! Speel het hele jaar door met TennisLadder! Tennisleden kunnen gratis deelnemen in verschillende tennisladders voor Junioren en Senioren. Deelname aan TennisLadder(s) maakt het mogelijk dat je altijd met iemand van de tennisclub kan afspreken en spelen.
Lees het volledig bericht »


Download bestanden
Spelregels Tennisladder 64 KB (1164x opgehaald)
Spelregels Tennisladder (pdf)

Formulieren
Aanmelden Tennisladder
dinsdag 27 mei 2014, 15:35 uur
Wij zijn op zoek naar JOU!
 Nicole Daemen-Den Haan  Algemene info  1127x gelezen
We zoeken nog steeds naar vrijwilligers voor onze club. De laatste tijd lukt het bijvoorbeeld haast niet meer om de planning van de bardienst rond te krijgen. We zijn dus hard op zoek naar iemand die af en toe wat pilsjes wil tappen in onze kantine. Ook als je maar een paar uurtjes per maand vrij kunt maken voor deze gezellige vrijwilligers-job: als club zijn we blij met iedere helpend hand... dus: wacht niet langer, help de club en stuur een e-mail naar horecacie@tcrodhe.nl!
dinsdag 6 mei 2014, 21:43 uur
Volg TC Rodhe via Facebook
 Nicole Daemen-Den Haan  Algemene info  922x gelezen

Like FacebookTC Rodhe heeft sinds kort een Facebookpagina. Als je deze pagina liked, blijf je automatisch via je eigen timeline op de hoogte van onze nieuwsberichten over toernooien, activiteiten en ontwikkelingen van TC Rodhe. Dus ga naar onze pagina www.facebook.nl/tcrodhe en klik op de vind-ik-leuk button.

Lees het volledige bericht »

vrijdag 4 april 2014, 23:29 uur
Lid worden van TC Rodhe?
 Bram Essers  Lidmaatschap  2746x gelezen

Dat kan natuurlijk! Je bent van harte welkom bij onze vereniging. De informele racketwissel avond en de verschillende gezelligheidstoernooien bieden een prima mogelijkheid om andere leden te ontmoeten. Wil je (beter) leren tennissen? Dat kan natuurlijk ook. Onze trainers begeleiden je hierbij graag. Aanmelden als nieuw lid kan heel eenvoudig door middel van het invullen en opsturen van het aanmeldformulier hieronder...  Lees het volledige bericht »


Download bestanden
Aanmeldingsformulier voor een nieuw lid 203 KB (981x opgehaald)
Aanmeldingsformulier voor een nieuw lid

Formulieren
Wijzigingsformulier
vrijdag 7 juni 2013, 19:28 uur
1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene info
 ALV
 Competities
 Digitaal afhangen
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Nieuws
 Regionale Toernooien
 Tennisladder
 Toernooien
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens