Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
10 maa. Nieuwe KNLTB App voor TC Rodhe beschikbaar
27 mei TennisLadder TC Rodhe
7 jun. Lid worden van TC Rodhe?
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
2016 Clubkampioenschappen  289.JPG
2016 Clubkampioenschappen  288.JPG
2016 Clubkampioenschappen  287.JPG
Meest recente foto's
Inschrijven voorjaarscompetitie 2018
 Bram Essers  Competities  29x gelezen
Het is vanaf heden weer mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2018. Via onderstaand inschrijfformulier is het mogelijk je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2018. Dit kan via mail naar TC@tcrodhe.nl of door het in de brievenbus op het park te deponeren. Speeldata van de voorjaarscompetitie staan op de site van de KNLTB.

Download bestanden
Inschrijfformulier Seniorencompetitie 2018 25 KB (30x opgehaald)
Inschrijfformulier Seniorencompetitie 2018
maandag 2 oktober 2017, 17:30 uur
Herfst Toernooi
 Bram Essers  Toernooien  32x gelezen
De clubkampioenschappen zijn afgelopen weekend met een heerlijk zonnig finale weekend afgesloten. Daarmee komt het herfst/winter seizoen weer in zicht. De Najaar competitie is in volle gang en ook de interne wintercompetitie gaat over enkele weken weer van start. Daarnaast is al jaren een vertrouwde naam op de activiteiten kalender van TC Rodhe die van het Herfst toernooi. Een recreatief toernooi waarbij  je als lid vanaf 14 jaar aan mee mag doen. Daarnaast kan je ook een introducée uitnodigen om zo samen eens gezellig aan een toernooitje mee te doen. Met speelsterkte en ervaring houden we zoveel mogelijk rekening bij de indeling. Het toernooi wordt dit jaar gehouden op zondag 29 oktober 2017. Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 25 oktober 18.00 uur. Dit kan d.m.v. het onderstaande inschrijfformulier. Vergeet niet van jezelf en je introducee leeftijd en speelsterke (ervaring) te vermelden als je je aanmeldt.

Download bestanden
Herfst Toernooi 2017 255 KB (47x opgehaald)
Poster Herfst Toernooi 2017

Formulieren
Inschrijven Herfsttoernooi
zondag 24 september 2017, 11:57 uur
Nieuwe KNLTB App voor TC Rodhe beschikbaar
 Bram Essers  Algemene info  303x gelezen
Op de ledenvergadering op 7 maart jl. hebben we de KNLTB Clubapp officieel gelanceerd door alle leden persoonlijk uit te nodigen deze app te installeren op hun telefoon, iPad en/of tablet. Omdat we niet weten of alle leden de persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen tref je hierbij de instructie aan hoe u de app kunt installeren wanneer je geen persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen. Tevens is er andere nuttige informatie opgenomen.

vrijdag 10 maart 2017, 18:45 uur
Barkruk sponsoren gezocht
 Bram Essers  Algemene info  349x gelezen

Altijd een zitplaats aan de bar? Wordt barkruk sponsor! Ook dit jaar is de enorme betrokkenheid van de leden weer gebleken tijdens de clubkampioenschappen. Een groot aantal deelnemers en gezelligheid aan de bar. Hoogste tijd dus voor een sponsoractie voor ALLE leden: sponsor een barkruk en je naam komt op het bord in het clubhuis. Het sponsorbedrag is €50,- per kruk per jaar. Het is mogelijk om één of meerdere jaren barkruk-sponsor te zijn Het sponsorbedrag van één kruk kan door een of twee leden worden betaald (zoek een sponsor-buddy). Steun de club en word ook barkruk-sponsor! Voor informatie en aanmelden voor deze actie, neem contact op met: Martina Bovee (06 -28207556, martinabovee@ledenadministratie.nl.
Let op: Sponsoring houdt niet in dat de barkruk je eigendom wordt, de naam van de sponsor komt niet op de kruk te staan.

zaterdag 24 september 2016, 19:23 uur


Clubkleding TC Rodhe te bestellen
 Bram Essers  Algemene info  1114x gelezen
Achter de schermen is er de afgelopen maanden hard gewerkt om leuke en functionele clubkleding samen te stellen en die aan de leden aan te bieden. Met trots kunnen we melden dat de shop is gevuld en dat er naar believen besteld kan gaan worden!
Lees verder >>

zondag 25 januari 2015, 11:40 uur
TennisLadder TC Rodhe
 Bram Essers  Tennisladder  2189x gelezen
Tennis en maak kennis met leden van je tennisclub! Speel het hele jaar door met TennisLadder! Tennisleden kunnen gratis deelnemen in verschillende tennisladders voor Junioren en Senioren. Deelname aan TennisLadder(s) maakt het mogelijk dat je altijd met iemand van de tennisclub kan afspreken en spelen.
Lees het volledig bericht »


Download bestanden
Spelregels Tennisladder 64 KB (1236x opgehaald)
Spelregels Tennisladder (pdf)

Formulieren
Aanmelden Tennisladder
dinsdag 27 mei 2014, 15:35 uur
Wij zijn op zoek naar JOU!
 Nicole Daemen-Den Haan  Algemene info  1199x gelezen
We zoeken nog steeds naar vrijwilligers voor onze club. De laatste tijd lukt het bijvoorbeeld haast niet meer om de planning van de bardienst rond te krijgen. We zijn dus hard op zoek naar iemand die af en toe wat pilsjes wil tappen in onze kantine. Ook als je maar een paar uurtjes per maand vrij kunt maken voor deze gezellige vrijwilligers-job: als club zijn we blij met iedere helpend hand... dus: wacht niet langer, help de club en stuur een e-mail naar horecacie@tcrodhe.nl!
dinsdag 6 mei 2014, 21:43 uur
Volg TC Rodhe via Facebook
 Nicole Daemen-Den Haan  Algemene info  995x gelezen

Like FacebookTC Rodhe heeft sinds kort een Facebookpagina. Als je deze pagina liked, blijf je automatisch via je eigen timeline op de hoogte van onze nieuwsberichten over toernooien, activiteiten en ontwikkelingen van TC Rodhe. Dus ga naar onze pagina www.facebook.nl/tcrodhe en klik op de vind-ik-leuk button.

Lees het volledige bericht »

vrijdag 4 april 2014, 23:29 uur
Lid worden van TC Rodhe?
 Bram Essers  Lidmaatschap  3011x gelezen

Dat kan natuurlijk! Je bent van harte welkom bij onze vereniging. De informele racketwissel avond en de verschillende gezelligheidstoernooien bieden een prima mogelijkheid om andere leden te ontmoeten. Wil je (beter) leren tennissen? Dat kan natuurlijk ook. Onze trainers begeleiden je hierbij graag. Aanmelden als nieuw lid kan heel eenvoudig door middel van het invullen en opsturen van het aanmeldformulier hieronder...  Lees het volledige bericht »


Download bestanden
Aanmeldingsformulier voor een nieuw lid 203 KB (1100x opgehaald)
Aanmeldingsformulier voor een nieuw lid

Formulieren
Wijzigingsformulier
vrijdag 7 juni 2013, 19:28 uur
1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene info
 ALV
 Competities
 Digitaal afhangen
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Nieuws
 Regionale Toernooien
 Tennisladder
 Toernooien
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens